Netflix film stüdyosu Türkiye’de kurulabilir: İşte bomba gibi iddia

Stephen King Talisman romanı Netflix dizisi olacak!

Netflix film stüdyosu dünyanın birçok ülkesinde yer alıyor. Fakat Türkiye’de ne yazık ki böyle bir stüdyo bulunmuyor. Ortaya atılan bir iddia ise kafaları karıştırdı.

Ortaya çıkan bazı detaylara göre Netflix şirketinin aslında Türkiye’de çok daha fazla plana sahip olduğu görülüyor. Netflix Türkiye İletişim Direktörü Artanç Savaş tarafından yapılan açıklamalarda yerli stüdyo ifadesi kullanıldı. Sadece bu bile kullanıcıları heyecanlandırmaya yetti.

Netflix tarafından yayınlanan orijinal içerikler küresel çapta beğeni kazanıyor. Türkiye’deki yapımlar normal şartlarda sadece Türkiye içerisinde ilgi görüyordu. Fakat yeni yapımlar sadece ülke içerisinde değil aynı zamanda dünyanın tamamında görünür oldu. Mesela Hakan: Muhafız bunun ilk örneğidir.

Netflix film stüdyosu büyük hayranlık kazanabilir

Yapılan bazı açıklamalara göre Türkiye’de Netflix bir film stüdyosu kuracak. Ülke içerisinde yaklaşık olarak 3,5 milyon aboneye sahip olan Netflix tüm kullanıcıları şaşırttı. Normal şartlarda eğer herhangi bir yapım ortaya atılacaksa genellikle yerli yayıncılar kullanıyor.

Netflix film stüdyosu

Bu defa şirket kendi işini yine kendisi halletmek istiyor. Yerli yapım şirketleri devreden çıkarılırsa ortaya çok daha iyi orijinal yapımlar koyulabilir. Ancak konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Ayrıca stüdyolarını yeri veya sayısı ile ilgili bilgi paylaşılmadı.

Netflix, Android’den başlayarak mobil cihazda ‘Bir Şey Oynat’ özelliğini test ediyor

Genel olarak değerlendirildiğinde Türk yapımı Netflix orijinal içeriklerinin eskisine göre çok daha fazla dikkat çekeceği söylenebilir. Bakalım dünya dizi ve film devi karşımıza ne tür yapımlar çıkaracak. Sizin konu ile ilgili beklentileriniz varsa yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.