Netflix en fazla izlenen dizi ve filmleri açıkladı: Liste şampiyonlar ligi gibi

Netflix, iOS oyunlarını App Store üzerinden kullanıma sunacak

Netflix en fazla izlenen dizi ve filmleri sonunda açıkladı. Listeye baktığımızda adeta şampiyonlar ligi gibi olduğunu görüyoruz. Bu listede birçok film ve dizi yer alıyor.

Netflix en fazla izlenen dizi ve filmlere baktığımızda bizleri lider olarak “The Unforgivable” karşılıyor. Bu dizi özellikle son dönemlerde fazlasıyla tercih edilmişti. Netflix’te küresel çapta en çok izlenen bir diğer film ise “Bekle Bizi Vahşi Doğa” oldu. Bu filmin İngilizce dilinde olduğunu belirtelim.

Netflix sıralamasına baktığımızda Kaliforniya’da Noel Şarkısı filminin 3. olduğunu görüyoruz. Uzun bir süredir gündemden düşmeyen Red Notice en çok izlenen 4. film olarak karşımıza çıktı. Bu filmler küresel çapta birçok kişi tarafından izlendi ve başarılı bulundu. Elbette çok sert eleştiri alanlar da vardı.

Netflix en fazla izlenen film ve diziler

Netflix platformunda en fazla izlenen dizilere baktığımızda elbette The Witcher tepede yer alıyor. Sezon 2 ve Sezon 1 listede ilk sıralarda. Aslına bakacak olursak kimse bu kadar yüksek bir izlenme alacağını tahmin etmiyordu. Titans dizisinin 3. sezonu ise yine en fazla izlenenler içerisinde yer alıyor.

Netflix en fazla izlenen dizi

Listeye baktığımızda Türkiye’de Kulüp dizisinin biraz daha geri plana düştüğü görülüyor. Onun yerine The Witcher en çok izlenen diziler arasına girmeyi başardı. La Casa de Papel ve Squad Game ön sıralarda bulunuyor. Kulüp önümüzdeki aylarda belki de yeniden listede zirveye oturabilir. Türkiye’nin sosyal yapısını göstermesi açısından bu dizi oldukça iyiydi.

Netflix CEO maaşları duyanları şaşırttı

Netflix listesine baktığımızda Joker ve Red Notice gibi filmlerin uzun bir süre daha kendisinden bahsettireceği görülüyor. Joker Türkiye’de en çok izlenen filmler arasında yer almayı başardı. Örümcek Adam: Eve Dönüş yine birçok kişi tarafından izlendi. Peki sizin en favori film ve dizileriniz hangisi?