Netflix, bir ‘Ultraman’ filmi yapıyor!

Netflix, bir 'Ultraman' filmi yapıyor!

Ultraman hayranları, devam eden animasyon serisinin ikinci sezonunu izliyor. Ancak bununla kalmayıp Netflix platformunda dört gözle bekleyecekleri başka bir şeye sahip olacak. Yayın devi, hala Ultraman’ın yaratıcısı Tsuburaya Productions ile ortak bir iş yapıyor. Ortaklık, franchise için bir CG animasyonlu uzun metrajlı film geliştiriyor.

Dizi, 60’ların canlı aksiyon şovunun hikayesini sürdürürken ve orijinal Ultraman’ın oğluna odaklanacak. Filmin ise tamamen yeni bir hikayesi olacak. Film, Dünya’yı savunan süper kahramanın rolünü üstlenen ve Japonya’ya dönen beyzbol süperstarı Ken Sato’nun hikayesini içeriyor. Karakter aynı zamanda yeni doğmuş bir Kaiju yetiştirmek ve babası olmak zorunda kalacak. Netflix filmi, aynı zamanda Marc Haimes’la birlikte yazarı olan Shannon Tindle’ın (Coraline) ilk uzun metrajlı yönetmenlik filmi olacak. Amerikan görsel efekt şirketi Industrial Light and Magic Meawhile, animasyon üzerinde çalışacak.

Netflix, bir 'Ultraman' filmi yapıyor!

Filmin henüz bir çıkış tarihi yok. Bu noktada sahip olduğumuz tek şey yukarıda görebileceğiniz bir poster. Variety’ye göre, Netflix’in Ultraman’ı bir geçiş fenomeni ve Pokémon gibi dünya çapında bir isim yapma çabalarının bir parçası. Tsuburaya Productions’ın CEO’su Takayuki Tsukagoshi ise yapım hakkında konuştu. “Ultraman 55 yıl önce Japonya’da doğdu. Netflix ile olan bu ortaklık, Tsuburaya Productions için küresel pazara ulaşmaya yönelik ilk girişim olacak. Ultraman, oluşturulduğundan bu yana dünya çapında birçok insanı büyüledi. Ve Shannon Tindle o insanlardan biri. Çocukken Ultraman’dan çok etkilendi ve kendisi de bir yaratıcı olmak için büyüdü. Dünyanın dört bir yanındaki ailelerin Shannon ve ekibinin Ultraman vizyonunu Netflix’te izleyebileceklerinden ve duyguları besleyebileceklerinden çok memnunum.”

Akıllı telefon fiyatlarına zam kapıda