Netflix yeni suç belgeseli ile ortalığı kavurdu

Netflix fiyatlarına zam geldi!

Netflix son dönemlerde ciddi anlamda başarı elde etti denebilir. Şimdi yeni suç belgeseli de ortalığı kavurdu. İşte tüm detaylar.

Bitconned, 1 Ocak’ta Netflix’te yayınlandı ve Rotten Tomatoes’ta şimdiden yüzde 100 gibi etkileyici bir olumlu puan topladı. Dizi, 2010’ların sonundaki kripto para birimi çılgınlığını anlatıyor ve özellikle Florida’da faaliyet gösteren bir şirket olan 2017’deki Centra Tech skandalına odaklanıyor. Kokain Adası Efsanesi ile de tanınan Bryan Storkel’in yönettiği dizide, tüm dolandırıcılığı kendisinin uydurduğunu açıkça söyleyen işadamı Ray Trapani yer alıyor. “Kripto, henüz devlet tarafından düzenlenmeyen yeni ve keşfedilmemiş bir bölgeydi. Böyle bir pazar bulduğunuzda, bundan nasıl yararlanacağınızı bulmanız an meselesi” ifadeleri ile başlayan belgesel ortalığı yıktı denebilir.

Netflix yeni belgeseli ile kafaları karıştırdı

Showu izleyenler işadamı Ray’in açık sözlülüğü karşısında şok olduklarını belirttiler. İzleyiciler Netflix belgeselini ‘çılgın ve vahşi’ olarak tanımladılar. Bir kullanıcı “Bitconned çok saçma” derken, bir diğeri bunun “son zamanlarda gördükleri en çılgın belgeseller” olduğunu söyledi.  Bazı kullanıcılar ise belgeselin suçları yücelttiğini söyledi. ‘Bitconned aslında şu anda Netflix’teki en çılgın belgesel. Ayrıca hatırlatmak isterim ki kripto bir dolandırıcılıktır” yorumları yapıldı. Kripto paralar yüzünden çoğu insan ciddi anlamda para kazandı ve bazıları ise para kaybetti. Ancak şimdilerde daha net olarak ortaya çıkan belgeseller sayesinde kripto dünyası hakkında daha fazla bilgi edinmeye başladık desek yanlış olmaz.

SOSYAL MEDYA ORTAMINDA  ÇOCUKLARIN DİJİTAL KİMLİĞİNİ KORUMANIN 7 YOLU