Netflix Arcane yapımı ile oyuncuların beğenisini kazandı

Netflix Arcane yapımı ile beğeni topladı!

Hayranlar yıllardır League of Legends geliştiricisi Riot’un ne zaman bir animasyon dizisi yapacağını merak ediyorlardı. Dünya çapında milyonlarla hayranı olan oyun için animasyon yapımı açınılmaz görünüyordu. Netflix nihayet bu duruma el attı. İşte detaylar.

Stüdyo daha önce yeni karakterlerden e-spor turnuvalarına kadar her şeyi tanıtmak için çarpıcı animasyonlu videolar yaratmıştı. Ancak nihayet hayranların asıl beklediği yapım Netflix platformundan geldi. Arcane adlı dokuz bölümlük dizi League of Legends oyununa odaklanan hikayesiyle yayınlandığı andan beri ilgi topladı. Yapımın en iyi yanı sadece çok eğlenceli olması değil aynı zamanda League of Legends hakkında her şeyi bilmenize gerek kalmadan izleyebileceğiniz şekilde tasarlanması.

Netflix Arcane yapımı ile beğeni topladı!

Arcane erken dönemde Piltover adlı bir şehirde geçiyor. Özellikle Jinx ve Vi gibi League of Legends karakterlerini sevenleri sevindiren yapımı anlamak için oyunu bilmenize gerek yok. Açıklayıcı ve akıcı performansı ile yayınlandığı günden beri ilgi toplayan Arcane şimdiden oyun severlerin takdirini topladı.

Arcane’nin harika yanı, anlaşılmasının oldukça kolay olması. Şov, büyük bilgi yığınlarıyla zaman kaybetmiyor ve izleyiciyi boğmuyor. Yapımı anlamak için oyunun karakterlerini de derinlemesine tanımanız gerekmiyor. Hayranlar için, karakterlerin çıkış noktalarını görmek oldukça keyif verici. Bu nedenle tabi ki eğer hali hazırda oyunu oynuyorsanız ve hayranıysanız yapım sizin için daha keyif verici olacaktır diyebiliriz.

Metaverse korku evreni yaratabilir: Sert uyarılar geldi