Netflix animeden uyarlanan ‘Cowboy Bebop’ serisi 19 Kasım’da geliyor!

Netflix animeden uyarlanan 'Cowboy Bebop' serisi 19 Kasım'da geliyor!

Netflix klasik anime Cowboy Bebop’in dizi versiyonunu getiriyor. Animenin diziye çevirileceği söylentisi çok uzun süredir mevcuttu ancak şimdi net bir tarih bilgisi mevcut. İşte detaylar.

Netflix, son dönemlerde anime yapımlarına oldukça önem verir hale geldi. Şirket, farklı aniemleri ve animelerin dizi versiyonlarını sevenleriyle buluşturuyor. Bu seriye şimdi yenisi eklendi. Klasik animelerden Cowboy Bebop‘un dizi versiyonu geliyor. Dizi, 10 bölümlük ilk sezonu ile 19 Kasım’da yayınlanmaya başlayacak.

Netflix animeden uyarlanan 'Cowboy Bebop' serisi 19 Kasım'da sunacak!

Netflix henüz bir fragman yayınlamamış olsa da, bir sürü fotoğrafta Cowboy Bebop dizisine bakış sağlanmış oldu. Yayınlanan görüntülerde John Cho (Spike Spiegel), Mustafa Shakir (Jet Black) ve Daniella Pineda (Faye Valentine) görünüyor. Anime hayranları genelde sevdikleri sevilerin dizi veya film versiyodenlarını beğenmiyor. Kovboy Bebop’u diziye çevirmenin üzerinde başarılı olma baskısı hisseden yayın akışı devi “bu sefer doğru iş” çıkardıklarını iddia ediyor. 1998 yapımı anime, dizisinde de anime versiyonundaki konu örgüsünü ele alacak. Efsanevi besteci Yoko Kanno dizinin müziklerini yaparken, yönetmen Shinichirō Watanabe olacak. Dizi için prodüksiyon çalışmaları 2019’da başladı, ancak Cho sette dizinden sakatlandıktan sonra sekiz ay durduruldu. Çekimler sonunda Mart ayında tamamlandı. Daha önce klasik anime serilerinden Death Note filme çevrilmişti. Hayranlar tarafından hiç beğenilmeyen yapım, anime versiyonuna kıyasla hiç başarı elde edemedi diyebiliriz. Aynısı Cowboy Bebop’un başına gelecek mi bekleyip göreceğiz.

Samsung Galaxy Watch 4, ilk ürün yazılımı güncellemesini şimdiden aldı!