Need for Speed’in PC sürümü ertelendi!

nfc pc surumu ertelendi

Efsanevi araba yarışı oyunu Need for Speed’in bilgisayar sürümü ertelendi. Konsollar için planlanan çıkış tarihinde bir değişiklik olmazken, PC sürümünün ertelendiği duyuruldu. Yeni Need for Speec PC sürümünün detayları haberimizde.

nfc-pc-surumu-ertelendi

Ghost Games tarafından geliştirilen yeni Need for Speed oyununu bekleyenlere üzücü haber geldi. Konsollar ve PC için çıkacak olan yeni oyunun PC sürümü ertelendi. Daha önce PlayStation 4 ve Xbox One için verilen tarih ise hala geçerli. Need for Speed, 3 Kasım’da PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için satışa çıkacak. Hatta şimdiden oyunun kapalı beta sürecine dahil olabilisiniz. Ghost Games, oyunun kapalı beta süreci için 28 Eylül’e kadar başvuruları kabul edecek. Kapalı betada oyunu online olarak oynamak mümkün olacak.

Need for Speed’in PC sürümü ise 2016’nın bahar aylarına ertelendi. 2016’nın ikinci çeyreğine ertelenen Need for Speed PC sürümü meraklılarını üzdü. Ghost Games’in resmi blog sayfasında paylaşılan bilgiye göre şimdilik başka bir ertelenme beklenmiyor. Oyun şimdiye kadar yapılmış en gelişmiş araba yarışı oyunlarından biri olacak.

Xperia Z1 ailesini kullananlara müjde!