Need For Speed Payback için yeni tanıtım videosu geldi

Need For Speed Payback

E3 2017 başladı ve merak edilen oyunlar gün yüzüne çıkmaya başladı. Ghost Games’in geliştirdiği Need For Speed Payback için yeni tanıtım videosu geldi.

Electronic Arts’ın sevilen yarış serisi Need For Speed için geçtiğimiz günlerde yeni bir oyun duyurulmuştu. Payback adlı bu yeni oyunun duyurulmasından sonra, gözler Los Angeles‘te düzenlenen E3 2017‘ye çevrildi. EA’nin basın konferansını düzenlediği E3 2017’de, merak edilen Need For Speed Payback için yeni tanıtım videosu geldi.

2013 yılında çıkan Need For Speed Rivals‘i de geliştiren Ghost Games‘in hazırladığı oyun, aynı anda serinin yeniden başladığı ikinci oyun olma ünvanı taşıyor. Oyun, Playstation 4, Xbox One ve PC için duyurulmuştu. Oyunun yapımcısı Marcus Nilsson, oyunun Playstation 4 Pro ve Project Scorpio desteği sunacağını da belirtti. Yapımcı, oyunun Nintendo Switch sürümü için ise bir doğrulama yapmadı. Switch’i beğendiğini belirten Nilsson, konsolun ‘geliştiricinin şu an odaklanmadığı bir şey olduğunu’ belirtti.

Oynanış videosuna gelen yorumlar, oyunun sinema filmi Fast and Furious‘dan ilham aldığı yönünde oldu. Açıkçası biz, keyifli bir oynanış sunduğunu düşündüğümüz oyunun videolarını beğendik. Bakalım, NFS serisi, Payback ile eski günlerine dönebilecek mi?

Eğer siz de oyunu beğendiyseniz ve serinin eski günlerine dönüp dönmeyeceğini merak ediyorsanız, oyunun 10 Kasım 2017’de Playstation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını belirtelim.