Need for Speed Heat için yarım saatlik oynanış videosu

maxresdefault 5

Ghost Games ve Electronic Arts işbirliğiyle geliştirilen Need for Speed Heat için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Oyun sektörünün köklü serilerinden biri olan Need for Speed yakında yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olacak. Ghost Games tarafından hayli uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Need for Speed Heat 8 Kasım’da raflardaki yerini almış olacak. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen yapım, 3 platform için de eş zamanlı olarak satışa sunulacak.

Palm City isimli hayali bir şehirde geçecek olan oyunda sokak yarışlarına katılarak polislerden kurtulmaya çalışacağız. Yani artık klasikleşen bir NFS hikayesiyle karşı karşıyayız.

Electronic Arts geçtiğimiz gün oyunun tüm dinamiklerini gözler önüne seren yeni bir oynanış videosu yayınladı. Dilerseniz bu oynanış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

need for speed heat

Genel olarak oynanış videosunda gece gündüz döngüsüne dikkat çekilmiş. Yani şafak sökmeden önce başladığınız bir yarışı, gün doğumu ile birlikte tamamlayabiliyorsunuz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Eğer EA Access ya da Origin Access abonesiyseniz oyunu 5 Kasım’dan itibaren 10 saat boyunca deneyimleyebilirsiniz.

PlayStation Plus Kasım oyunları belli oldu