Diablo Immortal için yeni oynanış videosu

maxresdefault 4

Blizzard Entertainment tarafından mobil platformlar için geliştirilen Diablo Immortal için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Blizzard Entertainment kısa süre önce Diablo serisinin mobil platformlarda boy göstereceğini açıklamıştı. Android ve iOS için duyurulan Diablo Immortal yayınlanan ilk videoları ve ekran görüntüleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı.

Yapımcı koltuğunda NetEase’in oturduğu yapım için Blizzcon 2019 kapsamında yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Dilerseniz bu oynanış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Diablo serisinin mobil oyunu, 2 ve 3. oyun arasında geçen olaylara odaklanacak. Yapımda Horadrim’den geriye kalanlarla müttefik oluşturarak Sanctuary’nin rakiplerinin Worldstone’u ele geçirmesini engellemeye çalışacağız.

Yapımcı ekip oyunda ilk etapta Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer ve Wizard olmak üzere 6 farklı sınıfın olmasını planlıyor. Yine de ilerleyen dönemde bu sınıflara yenileri eklenebilir.

Diablo Immortal’ın duyurulmasının üzerinden hayli süre geçmesine karşın henüz çıkış tarihi açıklanmış değil. Genel beklenti çıkış tarihinin Blizzcon 2019’da açıklanacağı yönündeydi. Fakat bu beklenti gerçekleşmedi.

PS5 çıkış tarihi ve fiyatı için tıklayın