NBA 2K24’ten Kobe Bryant’a büyük jest

NBA 2K24

NBA 2K serisi, yeni çıkacak NBA 2K24 oyununun kapağına erken ölümüyle üzen Kobe Bryant’ı taşıyarak, efsanevi basketbolcuyu onurlandıracak.

Sadece en iyi basketbol simülasyonu olmakla kalmayıp aynı zamanda şu anda piyasadaki en iyi spor oyunlarından da biri olan NBA 2K serisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni oyununu oyunseverlerle buluşturacak. NBA 2K24 için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, oyun hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da yeni NBA 2K oyununun kapağında hangi basketbolcunun yer alacağı netlik kazandı. 2K, bu yıl aldığı kararla ilk kez belki de herkesi mutlu edecek. Çünkü bu yıl NBA 2K24 oyununun kapağında efsanevi basketbolcu Kobe Bryant yer alacak.

Los Angeles Lakers takımında geçirdiği muhteşem kariyeri boyunca basketbol severlere adeta bir resital izleterek milyonlarca insanın kalbini kazanan Kobe Bryant, 2020 yılında, henüz 42 yaşındayken bir helikopter kazasında trajik bir şekilde hayatını kaybederek aslında kendisine olan sevgiyi daha da sağlamlaştırdı. Kobe bugün sadece NBA tarihinin en büyük oyuncularından biri olarak kabul edilmekle kalmıyor, aynı zamanda en sevilen NBA oyuncularının da başında geliyor. Hatta bu listenin zirvesinin ona ait olduğu bile pekala savunulabilir. 2K stüdyosunun bu efsanevi yıldızı NBA 2K24’ün kapağına taşıyarak onurlandırması da basketbol severler tarafından memnuniyetle karşılanacaktır şüphesiz.

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulacak olan NBA 2K24, eylül ayında oyunseverlerle buluşacak.

NBA 2K24 2

Threads’te şimdiden 95 milyon paylaşım yapıldı