Vivo X60 Pro Plus, hızlı 55W şarj desteğiyle geliyor

vivo X60 Pro +, 55W şarjla 3C sertifikasına sahip

Vivo X60 ve X60 Pro, geçtiğimiz hafta 33 W’a varan şarj desteğini açıkladı. Ancak yakında gelmesi beklenen Vivo X60 Pro Plus daha hızlı tükeneceğe benziyor.

Vivo kısa süre önce Çin’de Vivo X60 serisi akıllı telefonlarını tanıttı. Marka şu ana kadar Vivo X60 ve Vivo X60 Pro’yu piyasaya sürdü ancak henüzbakıllı telefonunu duyurmadı. Şimdiye kadar, ürünle ilgili internete bazı bilgiler sızdırıldı. Bugün sızdırılan bilgi ise, ürünün şarj hızının ne olduğuna dair bir ipucu veriyor.

Sportif model adı V2056A olan X60 Pro +, Çin’in 55W şarjlı 3C’si tarafından onaylandı. 3C listesi ayrıca b ağlarını destekleyeceğini belirtiyor. Vanilya X60 ve Pro varyantların da yeni nesil ağlarla uyumlu olduğu düşülünce 5G ağ destekleme özelliği beklenen bir ayrıntıydı.

Vivo X60 Pro Plus ilgi göreceğe benziyor

Çinli sertifika yetkilisi, X60 Pro + ile ilgili başka bir ayrıntı henüz açıklamadı. Ancak Geekbench sayesinde ürünün Snapdragon 888 SoC ve 12GB RAM ile geleceğini biliyoruz. Kıyaslama testine tabi tutulan birim, Android 11’i çalıştırdı.

vivo X60 Pro +, 55W şarjla 3C sertifikasına sahip

Cihaz, tek delikli selfie kamera ile 120Hz yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olacak. Selfie çekim kamerasının 50MP’lik bir ünite olacağı bildiriliyor. Arka tarafta, cihaz dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacak. Önümüzdeki günlerde vivo X60 Pro + hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

Logitech G203 oyuncu mouse’u ile sadelik ve performans bir arada