Rockstar Games’in GTA 6 üzerinde çalıştığı kesinleşti

gta 6

Oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Rockstar Games’in GTA 6 üzerinde çalıştığı kesinlik kazandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

GTA serisinin son oyunu 2013 yılında raflardaki yerini almıştı. Dolayısıyla yeni GTA oyununun zamanı geldi de geçiyor diyebiliriz. Peki Rockstar tarafında bu konuya ilişkin çalışmalar mevcut mu? İşte asıl sorulması gereken soru bu.

Geçtiğimiz gün eski bir Rockstar çalışanı bu konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 2018’in ilk çeyreğinde Rockstar’daki görevinden ayrılan Angith Jayarajan GTA 6 hakkında bazı ipuçları verdi.

Jayarajan, Rockstar’dan ayrılmadan önce Red Dead Redemption 2 haricinde birkaç proje üzerinde daha çalıştıklarını itiraf etti.

gta 6

Genel olarak düşününce bu projelerden birisinin yeni GTA oyunu olduğuna kesin gözüyle bakabiliriz. Öte yandan diğer oyun da muhtemelen Bully 2 olabilir. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Bully 2’nin geliştirme aşamasındayken iptal edildiği ortaya çıkmıştı. Dolayısıyla Rockstar yarım kalan bu projeyi devam ettirmeye hazırlanıyor olabilir.

Oyun severler de GTA 6’yı sabırsızlıkla bekliyorlar. Rockstar’ın devam oyununun 2020 yılında yeni nesil konsolların çıkışının öncesinde satışa sunması bekleniyor.

Luigi Mansion 3 için yeni oynanış videosu