Motorola’dan Android Wear İşletim Sistemli Akılı Saat Moto 360

Motorola’dan Android Wear İşletim Sistemli Akılı Saat Moto 360

Google’ın Android Wear işletim sistemini duyurmasının ardından Motorola, Android Wear işletim sistemini kullanan Moto 360 akıllı saatini duyurdu.

Google’ın yeni işletim sistemi Android Wear’ı duyurmasıyla birlikte, gözler giyilebilir teknoloji ürünlerine çevrildi. Google’ın son yeniliği Android Wear işletimiyle birlikte giyilebilir cihazlar için özel bir işletim sistemi kullanıma sunulacak. Android ‘in minyatür bir kopyası olan işletim sistemiyle, akıllı telefon ve tabletinizde kullandığınız birçok uygulşamayı giyilebilir teknolojilerle de kullanılabilecek.

Motorola Moto 360

Android ’ın Android Wear’ı duyurmasının ardından Motorola, Android Wear işletim sistemli ilk akıllı saat modeli Moto 360’ı duyurdu. Klasik saat tasarımına sahip olan Moto 360’da kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik hemen göze çarparken, saatin tasarımında günlük kullanımda hem şık hem de eçkin hava yaratılmak istenmiş.

Sosyal ağ entegrasyonu sayesinde bildirim ve mesajları görebileceğiniz Moto 360, kimin aradığını ya da size e posta gönderdiğini, alarm ve takvim özelliklerini, Google Now entegrasyonu sayesinde, sesli komut gibi birçok özelliğiyle hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Mototola Moto 360, bu yaz aylarından itibaren başta ABD olmak üzere birçok ülkede farklı tasarımlarla birlikte satışa sunulacak.

Google, Android Wear Üzerinde Çalıştığı Açıkladı