Half-Life 3 ve Left 4 Dead 3 Yapım Aşamasında

Half Life 3 ve Left 4 Dead 3 Yapım Aşamasında

Valve’nin yapım aşamasındaki oyunlarıyla ilgili konuşan Minh “Gooseman” Le, Half-Life 3 ve Left 4 Dead 3’ün yapım aşamasında olduğunu açıkladı.

Half-Life, Left 4 Dead, Counter-Strike, Dota ve Portal gibi oyun dünyasında iz bırakmayı başarmış serilerinin yanı sıra Steam platformunu da bünyesinde barındıran ABD menşeli Valve stüdyosu, dünyanın en büyük bağımsız stüdyolarının başında geliyor. Her ne kadar Valve şu sıralar popüler oyunları Dota 2 ve Counter-Strike: Global Offensive üzerinde yoğunlaşmış olsa da, stüdyonun Half-Life 3 için çalışmalara başladığı bir süredir konuşuluyordu.

Half-Life_3

Half-Life 3 hakkında şu ana kadar ortaya çıkan haberler söylentilerin ötesine geçememiş olsa da, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Counter-Strike yaratıcısı Minh Le oyunun yapım aşamasında olduğunu doğruladı. Half-Life 3‘ün henüz resmi olarak duyurulmamış olmasına rağmen kamuoyu tarafından zaten bilindiğini belirten Minh Le, oyuna ait ilk konsept tasarımlarını çoktan gördüğünü itiraf etti.

Ayrıca Left 4 Dead serisi hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Minh Le, Left 4 Dead 3‘ün de Valve’de yapım aşamasında olduğunu açıklamış oldu. Left 4 Dead serisinin büyük hayranı olduğunu dile getiren Le, serideki yeni oyunu gördüğünü ve kesinlikle müthiş göründüğünü söyledi.

The Division’ın Ertelenmesi Hakkında Yeni Detaylar