Motorola Razr 50 Ultra Bir Kez Daha Görüldü

Motorola Razr 50 Ultra

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Motorola Razr 50 Ultra yeni bir sızıntıya daha konu oldu; Telefonun batarya ve şarj özellikleri netlik kazandı.

Motorola, çok yakında Razr serisine iki yeni model daha ekleyecek. Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek olan Motorola Razr 50 ve Razr 50 Ultra, son günlerde çeşitli sızıntılarla gündeme taşındılar. Bu telefonların çıkışının yaklaşmasıyla birlikte sızıntıların sıklığı da arttı. Son olarak da Motorola Razr 50 Ultra yeni bir sızıntıya konu oldu. Telefon, çıkışı öncesi Çin’in 3C kurumundan sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun şarj hızı da netlik kazanmış oldu.

ABD pazarına Motorola Razr+ adıyla sunulacak, dünyanın geri kalanında ise Motorola Razr 50 Ultra olarak raflardaki yerini alacak olan telefon, öncülü gibi dikine katlanan bir katlanabilir telefon olacak. Motorola Razr 50 Ultra’nın katlanabilir iç ekranı 6.9 inçlik pOLED bir ekran kullanacak. Bu ekranın çözünürlüğü 1080 x 2640p olacak. Telefonun dış yüzündeki ufak ekran ise 3.6 inç olacak.

Motorola Razr 50

Daha önce gelen bilgilere göre telefon Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacak: 256 ya da 512 GB. Telefonun bataryasının 4000 mAh olacağı söyleniyordu ama şarj hızı belirsizliğini koruyordu. 3C’de yer alan bilgiler sayesinde bu detay da netlik kazandı. Telefonda 68 W hızlı şarj özelliği bulunacak. İşletim sistemi ise tahmin edileceği üzere Android 14 olacak.

Telefonun 50 megapiksellik ana kamerasına 50 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Bu telefoto kamerada 2x optik zoom özelliği bulunacak. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel olacak.

Honor 200 ve 200 Pro Resmen Tanıtıldı