Motorola Razr 40 satışları oldukça iyi gidiyor

Motorola Razr 2023

Motorola’nın büyük ses getiren yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Razr 40 serisi, yakın zamanda tüm dünya genelinde satışa sunulabilir.

Motorola Razr 40 satışları oldukça iyi gidiyor. Motorola’nın yeni akıllı telefonu Motorola Razr 40, Çin’de satışa çıktı ve yakında küresel pazarlara da giriş yapmayı planlıyor. Şimdiden Hindistan gibi çeşitli pazarlarda piyasaya sürme hazırlığı başladı. Yeni cihaz, Birleşik Arap Emirlikleri’nde TDRA sertifikasını alarak dikkat çekti.

Motorola Razr 2022

Motorola’nın piyasaya süreceği Razr 40 akıllı telefonun model numarası XT2323-1. Bu model numarası ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde piyasaya sürülme potansiyeli bulunan telefon, kısa bir süre önce TDRA sertifikasını aldı. Sertifika, cihazın teknik özelliklerine dair detaylı bilgi vermiyor ancak piyasaya çıkışının yakın olduğunu belirtiyor. Cihaz zaten Çin’de duyuruldu, bu yüzden özelliklerine yakından bakmak mümkün.

Motorola, bir sonraki Razr'ın özelliklerini duyurdu

Motorola Razr 40 satışları oldukça iyi gidiyor

Motorola Razr 40, FHD+ çözünürlük sunan ve merkezinde bir delik bulunan 6.9 inç OLED LTPO ekrana sahip. Ekran, 144Hz yenileme hızını destekliyor ve HDR10+ uyumlu 10-bit renk paneline sahip. Arka panelde, kamera sensörlerinin yanında daha küçük 1.5 inçlik ikincil bir ekran bulunuyor ve bu ekran Samsung Galaxy Z Flip 4’ü hatırlatıyor.

Motorola Razr 2022

Kamera özelliklerine baktığımızda, Motorola Razr 40, 64MP birincil sensör ve 13MP ultra geniş açılı lens ile donatıldı. Öz çekimler için 32MP ön kamera bulunuyor. Cihaz, çift stereo hoparlör, Snapdragon Sound ve Dolby Atmos ile zengin bir ses deneyimi sunuyor. İçinde, Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti tarafından desteklenen 12GB RAM ve 256GB depolama alanı bulunuyor. Telefon, 4.200mAh batarya ile güç buluyor ve 30W kablolu, 8W kablosuz şarj özellikleri var. Kutusundan Android 13 işletim sistemi ile çıkan telefon, USB-C, NFC, WiFi-6E, 5G ve Bluetooth 5.3 gibi bağlantı seçeneklerini barındırıyor. Cihaz, ayrıca toza ve sıçramalara karşı IP52 sınıflandırmasına sahip ve yan tarafına monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı sunuyor. Motorola Razr 40 satışları oldukça iyi gidiyor.

Yeni Snapdragon 8 Plus Gen 2 için bilgiler gelmeye başladı