ASUS ROG Ally satışları beklenenin üzerinde seyrediyor

asus rog ally 1

Oyun dünyasına yeni bir soluk getirmesi beklenen ROG Ally her geçen gün pazar hacmini biraz daha büyütmeye devam ediyor.

ASUS ROG Ally satışları beklenenin üzerinde seyrediyor. ASUS, Hindistan pazarına giriş yapacak olan yeni el oyun konsolu ROG Ally‘nin duyurusunu yaptı. Daha önce beklenildiği gibi, başlangıç fiyatı önceki raporlarımızla uyumluluk gösterdi. Dilerseniz ayrıntılara bir göz atalım.

asus rog ally

Bilgiye henüz sahip olmayanlar için belirtelim ki, Tayvanlı teknoloji devi ASUS, taşınabilir oyun konsolu ROG Ally’yi küresel pazar için Mayıs ayında duyurdu. Bu cihaz, 120Hz yenileme hızına sahip 7 inç FHD bir ekrana sahip ve içerisinde Ryzen Z1 veya Ryzen Z1 Extreme yonga seti bulunuyor. Bu yonga setine, 16GB LPDDR5 RAM ve 512GB’a kadar dahili depolama alanı eşlik ediyor. Adından da anlaşılabileceği gibi, Ryzen Z1 Extreme, daha güçlü bir APU’ya sahip ve üst düzey bir modeldir.

ROG Ally

ASUS ROG Ally satışları beklenenin üzerinde seyrediyor

ROG Ally, Hindistan’da başlangıç fiyatı 69.990 INR (yaklaşık 853 ABD Doları) olacak ve bu, ABD’deki 699 dolarlık fiyat etiketinden daha yüksek bir miktar. İlk satış tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi fakat 7 Temmuz’da Flipkart üzerinde bir günlük özel bir satış etkinliği de gerçekleştirilecek. Bu platformun yanı sıra, taşınabilir oyun konsolu ASUS özel mağazalarından ve ASUS Eshop’tan da satın alınabilecek. Yeni taşınabilir Windows 11 konsolu, birtakım başlangıç teklifleriyle birlikte gelecek.

asus rog ally 2

ASUS Eshop veya ASUS mağazalarından 12 Temmuz’da ROG Ally satın alan ilk 200 müşteriye, 2000 INR değerinde ücretsiz bir ROG Ally kılıfı verilecek. Bu teklifi belirtilen platformlar üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kullanabilirsiniz. ASUS ROG Ally satışları beklenenin üzerinde seyrediyor.

Elon Musk yapay zeka tehdidi için yoğun mesai harcıyor!