Motorola Razr 3 tasarımı sızdırıldı

Motorola Razr 2

Katlanabilir akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden Motorola’nın yeni modeli, Samsung’un yeni prensinin fişini erkenden çekebilir!

Motorola Razr 3 tasarımı sızdırıldı. Katlanabilir akıllı telefon pazarı Samsung’un liderliğinde doğan ve gelişen bir sektör. Bununla birlikte Motorola’ya da haksızlık etmemek lazım çünkü bu markanın da katlanabilir akıllı telefonlar üzerindeki emeği bir hayli fazla. Ancak bugüne kadar gerek tasarım gerekse de donanım nitelikleri yüzünden Motorola modellerinin hak ettiği ilgiyi görmediği de bir gerçek. İşte ünlü teknoloji devi, Motorola Razr 3 ile bu durumu değiştirmek niyetinde.

Motorola Razr 3 tasarımı

Duyum aleminin en ünlü ismi Evan Blass yani namı diğer @evleaks tarafından paylaşılan gönderide, Motorola Razr 3’e ait olduğu iddia edilen bir GIF yer aldı. Bununla birlikte sadece birkaç saniye uzunluğunda olan bu GIF, katlanabilir akıllı telefon meraklılarını fazlasıyla heyecanlandırmaya yetti.

Motorola Razr 3 tasarımı

Motorola Razr 3 tasarımı sızdırıldı

Eğer bu görüntüler gerçekten Razr 3’e aitse, Motorola sözünü tutmuş ve yepyeni bir tasarıma geçmiş demektir. Çünkü söz konusu cihaza bakıldığında neredeyse selefiyle alakası olmayan bir model gördüğümüzü söyleyebiliriz. Öncelikle Razr 3’de önceki modellerin aksine düz bir kasaya ve ince çerçeveli bir yapıya geçildiği görülüyor. Bununla birlikte parmak izi okuyucu da bu defa kasanın kendisine entegre edilmiş. Ancak tüm bu yenilikler devasa dış ekranın yanında adeta görünmez oluyor.

Motorola Razr 3 tasarımı

Gerçekten de Motorola Razr 3, kapalı halde devreye giren ikinci ekranıyla başta Galaxy Z Flip 3 olmak üzere piyasada bulunan bütün rakiplerini silip süpürebilir. Dahası eğer Samsung, Galaxy Z Flip 4’de selefine nazaran hatırı sayılır büyüklükte bir ikinci ekran tercihinde bulunmazsa, Motorola Razr 3, katlanabilir telefon piyasasındaki tüm dengeleri alt üst edebilir. Bakalım önümüzdeki günler bu rekabette ne gibi gelişmelere sahne olacak.

Redmi Buds 4 Pro fiyatı ile dikkat çekiyor!