Galaxy XCover Pro 2 özellikleri ile şaşırtıyor!

Galaxy XCover Pro 2 2

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen ve sağlam akıllı telefon modellerini tercih eden kullanıcıları hedefleyen Galaxy XCover Pro 2’nin özellikleri netleşti.

Galaxy XCover Pro 2 özellikleri ile şaşırtıyor! Akıllı telefonlar günden güne daha sağlam ve daha az narin bir hüviyete bürünüyor. Özellikle son teknoloji IP sertifikalarına sahip akıllı telefonlar düşünüldüğünde, teknolojinin geldiği nokta çok daha iyi bir şekilde anlaşılabilmekte. Örneğin IP68 sertifikasına sahip bir cihaz, hiçbir şekilde toz geçirmeme ve 1,5 metreye kadar derinlikte 30 dakika boyunca su geçirmeme konularında garanti vadetmektedir.

Galaxy XCover Pro 2 özellikleri

Bununla birlikte bazı kullanıcılar için cihazın toza ve suya karşı tam koruma sağlaması yetmez. Bu kullanıcılar telefonun her türlü darbeye, sıcağa ve soğuğa karşı da dayanıklı olmasını bekler. İşte bu tip kullanıcıları hedef alarak geliştirilen Samsung Galaxy XCover serisinin son modeli XCover Pro 2 kendini gösterdi.

Galaxy XCover Pro 2 özellikleri

Galaxy XCover Pro 2 özellikleri ile şaşırtıyor!

Samsung tarafından Google Play Konsol’a yüklenen telefonun gücünü Snapdragon 778G’den aldığı anlaşılırken, aynı zamanda en az 6GB’lık bir bellekle piyasaya sürüleceği de kesinleşti. Ekran boyutu hakkında bir bilginin yer verilmediği platformda, telefonun ekran çözünürlüğünün 1080×2408 piksel olarak duyurulması gözlerden kaçmadı.

Galaxy XCover Pro 2 özellikleri

Kutudan Android 12 tabanlı OnuUI 4.1 işletim sistemi ile çıkacak olan Galaxy XCover Pro 2’nin ismi ise aslında henüz netleşmiş değil. Çünkü her ne kadar birçok kaynakta isim olarak XCover Pro 2 tercih edilse de, Google Konsol’da Galaxy XCover 6 Pro adı tercih edilmiş.

Tabi telefonun henüz resmen tanıtılmamış olmasından dolayı hem isim hem de diğer özelliklerin kesinleşmesi için en doğrusu, biraz daha beklemek olacaktır.

Apple Car çıkış tarihi daha da gecikecek