Motorola Moto G52 tanıtıldı! İşte fiyatı

Motorola Moto G52 1

Motorola tarafından geliştirilen ve bir süredir sızıntılar sayesinde varlığından haberdar olduğumuz Moto G52 modeli, resmen tanıtılarak satışa sunuldu.

Motorola Moto G52 tanıtıldı! İşte fiyatı! İlk nesil cep telefonlarında fırtına gibi esen ancak akıllı telefonların ortaya çıkmasıyla birlikte hızlı bir gerileme dönemine giren ve bu süreçte birçok defa el değiştiren teknoloji dünyasının önemli markalarından Motorola, 2022 yılını önceki yıllara göre daha verimli geçiriyor.

Motorola Moto G52

Bugüne kadar birçok akıllı telefon haberiyle karşımıza çıkan şirket, bugün ise yeni tanıttığı Moto G52 modeliyle adından söz ettiriyor. Özellikle geride bıraktığımız haftalarda birçok farklı sızıntıda karşımıza çıkan bu model artık Avrupa’da resmen satışa sunulmuş durumda. Peki Motorola Moto G52 ne gibi özelliklere sahip?

Motorola Moto G52

Motorola Moto G52 tanıtıldı! İşte fiyatı

İlk olarak ekrandan başlayacak olursak, cihazda 6,6 inç büyüklüğünde AMOLED ekran mevcut. 90Hz yenileme hızına sahip olan bu ekranın muadillerinden bir tık daha büyük olduğunu söyleyebiliriz. Gücünü Snapdragon 680 yonga setinden alan Moto G52’de ayrıca 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Motorola Moto G52

Arka yüzünde 50MP + 8MP + 2MP’lik üçlü bir kamera örgüsüne yer veren Moto G52’nin ön yüzeyinde ise 16MP’lik tek bir lens mevcut. Kutudan Android 12 işletim sistemi ile çıkan cihazın gri ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacağını da hatırlatalım.

Peki özelliklerine göre orta segment bir akıllı telefon görünümü veren Motorola Moto G52’nin fiyatı ne kadar? Hemen söyleyelim, Motorola tarafından yapılan açıklamaya göre cihaz Avrupa genelinde 250 Euro’ya satılacak.

Erotik oyuncularının kazancı şaşırttı