Moto Z3 Play resmen tanıtıldı

Moto Z3 Play

Motorola yeni akıllı telefonu Moto Z3 Play’i bugün düzenlediği etkinlikle resmen tanıttı. Telefon hakkında merak edilen tüm sorular cevap buldu.

Motorola uzun süredir gündemde olan yeni akıllı telefonu Moto Z3 Play’i resmen tanıttı. Moto Z2 Play’den tam bir yıl sonra çıkan Z3 Play, Z serisinin diğer modellerinde olduğu Moto Mod konseptine uygun olarak hazırlandı. Piyasadaki tüm Moto Modlar ile uyumlu olan Z3 Play, ayrıca birkaç yeni Moto Mod’u da beraberinde getirdi.

Moto Z3 Play, tüm Moto Modları destekliyor

Tasarım olarak Z2 ve Z2 Play’e oldukça benzeyen Z3 Play, 6 inç Super AMOLED ekrana sahip. Telefonun ekran çerçevesi önemli ölçüde inceltilmiş. Bu tasarım değişikliği için normalde ön panelde olan parmak izi okuyucu telefonun sol tarafına taşınmış.

Moto Z3 Play

Snapdragon 636 yonga seti kullanan Z3 Play’de sekiz Kryo 260 çekirdekli CPU ve Adreno 509 GPU bulunuyor. 4 GB RAM’e sahip telefon 32 veya 64 GB depolama alanına sahip iki farklı versiyonla satışa sunulacak.

Moto Z3 Play

Z3 Play kamera konusunda öncülünden çok daha iyi özelliklere sahip. 12 megapiksel olan arka kamera aynı kalırken, ona 5 megapiksellik ikinci bir kamera daha eklenmiş. Böylece Z3 Play de çift arka kameralı akıllı telefon arasına katılmış oldu. Telefonun selfie kamerası ise 8 megapiksel.

Moto Z3 Play

3000 mAh bataryası bulunan Z3 Play, 15 W TurboPower hızlı şarj özelliğine sahip. Motorola yeni telefonunu Android Oreo işletim sistemiyle satışa sunacak.

Galaxy A9 Star performans testinde görüldü