Moto X4 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

moto

Motorola yeni telefonlarına bir yenisini daha ekliyor. Şirketin yeni orta segment telefonu Moto X4’ü ne zaman satışa çıkaracağı belli oldu.

Bildiğiniz gibi Motorola daha dün yeni giriş seviyesi akıllı telefonları Moto E4 ve Moto E4 Plus’ı resmen tanıttı. Ancak şirket telefon alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl birçok yeni telefon çıkarmayı planlayan Motorola’nın bu ay içinde bir kaç yeni telefon daha tanıtması bekleniyor. Bu telefonların başında Moto Z serisinin yeni üyesi geliyor. Ancak şirketin tanıtacağı tek yeni telefon Moto Z serisinde olmayabilir.

Çünkü yeni gelen bilgilere göre Moto X4 de bu ay bitmeden resmen tanıtılacak. Sızıntılarıyla ünlü Andri Yatim tarafından paylaşılan bilgiye göre, Motorola yeni orta segment telefonunu 30 Haziran’da resmen tanıtacak.

Snapdragon 660 işlemci kullanan telefonun teknik özellikleri arasında 5.2 inç ekran, 4 GB RAM, tercihe göre 32 veya 64 GB depolama alanı, 13 + 13 megapiksel çift arka kamera ve 3800 mAh batarya yer alıyor. Metal gövdeye sahip telefon IP68 sertifikasıyla geliyor. Yani telefon suya ve toza karşı dayanıklı olacak.

Huawei Honor 9 Resmen Tanıtıldı