Gizemli Motorola Telefon FCC’den Geçti

moto x redux 6 0

Esrarengiz bir Motorola cihaz FCC kontrollerinden geçti. Bu cihazın şirketin yeni amiral gemisi Moto X+1 olması yüksek ihtimal. 

Dün ortaya çıkan haberlere göre tanımlanamayan bir Motorola cihaz FCC standartlarından geçer not almayı başarmış. Sızan belgelerde cihaz hakkında pek fazla bilgi ye almıyor. Bu nedenle FCC’den geçer not almayı başaran cihazın hangi Motorola cihaz olduğunu tam anlamıyla bilemiyoruz. Bu gizemli cihazın boyutu ile ilgili yer alan bilgilere göre cihazın yüksekliğinin 140mm, genişliğinin ise 72.6mm olduğu görülüyor.

 

gsmarena_001

 

Gizemli Motorola cihazın boyutları ve FCC kontrol zamanlaması göz önüne alındığında, cihazın Motorola Moto X+1 olması ihtimaller dahilinde yer alıyor.

Motorola’nın 3 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenlemesi ön görülüyor. Bu etkinlikte şirketin yeni amiral gemisi Motorola Moto X+1’in yanı sıra merakla beklenen akıllı saati Moto 360’ıda görücüye çıkarması bekleniyor. Bu etkinlik kapsamında her iki cihazında tüm teknik özellikleri ve fiyatlarının belli olması da muhtemel.