Motorola Manila Kod Adlı Yeni Bir Telefon Serisi Hazırlıyor

Motorola Manila

Motorola Manila kod adını taşıyan yepyeni bir akıllı telefon serisi hazırlıyor. Bu serinin ilk modelinin tam beş farklı versiyonla çıkacağı söyleniyor.

2024’e oldukça hızlı bir giriş yapan Motorola, akıllı telefonlarının sayısını hızla arttırıyor. Geçtiğimiz günlerde Edge serisinin yeni üyelerini kullanıcılarla buluşturan şirket, önümüzdeki haftalarda da Razr ve X serilerine yeni modeller ekleyecek. Ancak görünen o ki şirketin planları bunlardan ibaret değil. Çünkü dün gelen bilgiler, Motorola’nın bunların yanı sıra Manila kod adını taşıyan farklı bir telefon serisi daha hazırladığını ortaya çıkardı.

Motorola Manila serisi hakkında bilinenler oldukça kısıtlı, ancak Edge serisi gibi Manila serisinin de pek çok farklı versiyona sahip olacağı söyleniyor. Gelen bilgilere göre çok yakında piyasaya sürülecek olan Motorola Manila serisinde beş farklı versiyon olacak. Bunlardan ikisinin standart ve Pro modeller olacağını tahmin etmek güç değil ancak diğer üçünün ne olacağı merak konusu.

Motorola X50 Ultra

Motorola Manila serisinin teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak telefonun yüksek çözünürlüklü bir ekrana, uzun süre dayanacak büyük bir bataryaya ve kayda değer bir kameraya sahip olacağı söyleniyor. Öte yandan telefonda yüksek bir performans sunacak bir yonga seti kullanacağı söyleniyor. Tüm bunları birlikte ele aldığımızda anlaşılan o ki Manila serisi muhtemelen amiral gemisi modellere yakın duran bir üst-orta segment telefonlardan oluşacak.

Manila serisinin yakında piyasaya sürülmesi ve global pazara sunulması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde telefona dair daha fazla detayı öğrenme şansı yakalayacağımız anlamına geliyor. Gelişmeler için takipte kalın.

Call of Duty: Black Ops 6 Fragmanıyla Şaşırttı