Motorola Moto X’te Parmak İzi Okuma Geliyor

yeni motorola moto

Motorola’nın başarılı serisi Moto X’in üçüncü jenerasyonuna ait bazı fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflar ve analistlerin yorumlarına göre yeni Motorola Moto X’te parmak izi okuma özelliği olacak.

motorola-moto-x-parmak-izi-okuma-bolumu

Ülkemizde dönem dönem satışa çıkan Motorola, özellikleri Amerika pazarı için oldukça önemli bir akıllı telefon. Türkiye’de ise bazen operatör bazen de paralel ticaret yöntemleri ile satışa çıkıyor. Dolayısıyla Motorola modellerinin Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağını önceden söylemek güç oluyor. Ancak kesin niteliği taşıyan bir özellik, Motorola Moto X’in arkasındaki Motorola logosunun altında parmak izi okuma devrelerine benzeyen bir alan görüldü. Yukarıdaki fotoğrafta işaretlenen yerin parmak izi okuma sensörüne ayrılacağı düşünülüyor.

Söz konusu üçüncü nesil Motorola Moto X’in Ağustos – Eylül aylarında akıllı telefon pazarına girmesi, satışa çıkması bekleniyor. Motorola Moto X’in teknik özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 4 GB RAM (sistem belleği), 16 MP ana arka kamera ve C tipi USB portu bulunması bekleniyor. Parmak izi okuma sensörünün, cihazın arkasında yer alacak olan Motorola logosunun üzerine olacağı tahmin ediliyor.

Gerçek Hayatta GTA Olsaydı Nasıl Olurdu?