Motorola Edge 30 özellikleri belli oldu

Motorola 200 megapiksel

Son zamanlarda ardı ardına yaptığı yeni akıllı telefon tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Motorola, şimdi de seriye ismini veren Motorola Edge 30 üzerinde çalışıyor.

Motorola Edge 30 özellikleri belli oldu. Motorola ismini son zamanlarda bir hayli duyar olduk. Uzun bir süre gerileme dönemi yaşayan ve daha sonra özellikle Google bünyesindeyken sessizliğe gömülen bu şirket, son birkaç yıldır adeta yeniden uyanış dönemini yaşıyor. Özellikle 2022 yılına bomba gibi başlayan Motorola, bu performansını yıl boyunca sürdürmeye kararlı gibi görünüyor.

Motorola Edge X30 1

Bilindiği üzere kısa bir süre önce Motorola Edge30 Lite ve Motorola Edge 30 Ultra gibi modelleri tanıtan şirket, ilginç bir şekilde seriye ismini veren Motorola Edge30 hakkında bilgi vermemiş ve bu telefon için biraz daha beklenilmesi gerektiğini ifade etmişti. Ancak bugün Twitter üzerinden paylaşım yapan bir duyum kanalı, Motorola Edge30’un neredeyse bütün özelliklerini sızdırdı.

Motorola Edge 20, TENAA'da görüldü! İşte özellikleri

Motorola Edge30 özellikleri belli oldu

Sızıntılara baktığımız zaman ilk olarak bu cihazda 6,55 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde P-OLED bir ekranın olduğunu görüyoruz. Gücünü Snapdragon 778G Plus yonga setinden alacak olan MotorolaEdge30, 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı seçenekle satışa sunulacak.

Arka yüzeyinde 50MP + 50MP + 2MP şeklinde 3’lü bir kamera kurgusu ile karşımıza çıkması beklenen yeni modelin ön yüzeyinde ise 32MP’lik bir adet kamera mevcut. 4020mAh büyüklüğünde bataryası ve 30w hızlı şarj desteği ile dikkat çeken MotorolaEdge30’un kutudan Android 12 ile çıkması bekleniyor.

Xiaomi Mi 6 , en sevilen Xiaomi telefonu oldu