Motorola DROID Phablet Ortaya Çıktı

Motorola DROID Turbodan Yeni Görüntüler

Motorola tarafından geliştirilen ve son dönemin en ilgi çekici telefonları arasında yer alan Motorola DROID phablet hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

2014 yılının en etkileyici akıllı telefonları arasında yer alan Nexus 6 ve Motorola DROID Turbo’nun yapımından sorumlu olan Amerikalı telefon üreticisi Motorola, önümüzdeki yıl çıtayı daha da yükseltmeye hazır görünüyor. iPhone 6 Plus’ın gördüğü yoğun ilginin ardından telefon üreticilerinin dikkatini çeken phablet alanına yönelen Motorola, 5.9 inçlik üst düzey yeni akıllı telefonunu önümüzdeki yıl piyasaya sürecek.

Motorola_DROID_Turbo

Nexus 6’nın şık tasarımına oldukça yakın bir tasarıma sahip olacağı söylenen Motorola DROID phablet hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgiler cihazın piyasadaki en üst düzey akıllı telefonlar arasında yer alacağına işaret ediyor. Motorola’nın yeni amiral gemisi akıllı telefonunun donanımsal özellikleri arasında Quad HD çözünürlükte 5.9 inç dokunmatik ekran, 64 bit Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 4 GB RAM ve 4.000 mAh yer alacağı söyleniyor.

Önümüzdeki yılın ikinci veya üçüncü çeyreğinde Amerikalı telefon operatörü Verizon aracılığıyla ABD’de piyasaya sürülecek olan telefonun kısa bir süre diğer bölgelere de taşınması bekleniyor.

League of Legends Finaline Yoğun İlgi