2015’te duyurulan sıradışı 5 telefon!

lg v10 cift ekran

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektörü için 2015 yılı oldukça hareketli ve yeni modellere ev sahipliği yapan bir yıl oldu. Bu yıl gerçekleşen tüm lansman ve etkinliklerde dikkat çekici özelliklere sahip bazı cihazlar duyuruldu. Bu galerimizde, sıradışı özelliklere sahip bu yılın 5 akıllı telefonunu sizler için derledik.

lg-v10-cift-ekran

Her akıllı telefon üreticisi, kendi modellerini özel bir alanda ön plana çıkarmaya çalışıyor. Bu kötü bir taktik değil, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına bu şekilde çözümler sunulmak isteniyor. Bu bağlamda duyurulan tüm cihazlar arasında en ilgi çekici olanları sizler için derledik. Bazı telefonlar bu yıl gerçekten dikkat çekici özelliklerle karşımıza çıktı.

İlerleyen sayfalarda, bundan 5 sene öncesi için imkansız gibi görünen, ama bugün satışta olan ilginç özelliklere sahip telefonları bulabilirsiniz. Listemizdeki bir model hariç diğer tüm modeller Türkiye’den satın alınabiliyor. Sıradışı özelliklere sahip 5 akıllı telefon ilerleyen sayfalarda sizleri bekliyor. Eğer bu galerimize katkıda bulunmak, farklı telefonlar da önermek istiyorsanız, yorumlar bölümünü kullanabilirsiniz.