Motorola DROID Turbo ABD Dışına Taşınacak

Motorola DROID Turbodan Yeni Görüntüler

Geçtiğimiz hafta ABD’de piyasaya sürülen Motorola DROID Turbo’nun önümüzdeki günlerde Moto Maxx adı altında diğer ülkelerde de satışa sunulacağı açıklandı.

Google’ın geçtiğimiz haftalarda düzenlediği basın toplantısıyla görücüye çıkardığı yeni amiral gemisi akıllı telefonu Nexus 6‘nın yapımından sorumlu olan Amerikalı telefon üreticisi Motorola, geçtiğimiz hafta da kendi amiral gemisi akıllı telefonu Motorola DROID Turbo’yu piyasaya sürdü. 5.2 inçlik ekranı dışında Nexus 6’yla aynı donanımsal özelliklere sahip olan DROID Turbo kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, telefonun sadece ABD’de satışa sunulabileceğini duyurulması kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıştı.

Motorola_DROID_Turbo

Ancak phablet türüne giren Nexus 6’ya daha düşük boyutlu bir alternatif arayan kullanıcıların Motorola DROID Turbo‘ya gösterdiği ilgi Motorola’nın fikrini değiştirmiş gibi görünüyor. DROID Turbo’nun önümüzdeki günlerde ABD dışına da çıkacağı ve ilk Brezilya olmak üzere Kasım ayından itibaren diğer ülkelerde de satışa sunulacağı ortaya çıktı. Ancak DROID Turbo ismi ABD’li telefon operatörü Verizon’a özel olduğu için Motorola’nın telefonu diğer ülkelerde Motorola Moto Maxx ismi altında satışa sunacağı belirtiliyor.

Nexus 6 Phablet Alanından Ayrılmayacak