Motorola Phablet Üretmeye Hazırlanıyor

Motorola Phablet Üretmeye Hazırlanıyor

Motorola’nın 6.3 inç ekran boyutlu phablet telefon üreteceği iddia edildi. İddialar doğruysa Motorola’nın ilk phablet telefonunun yılın üçüncü çeyreğinde görebiliriz.

Son dedikodular göre Motorola, 6.3 inç ekran boyutunda phablet üretecek. Xplay adını alması beklenen telefonun yılın üçüncü çeyreğinde piyasada olması beklenirken, 6.3 inçlik telefon Motorola’nın ilk phablet telefonu olacak. Lenovo’dan Lenovo’ya geçen Motorola’nın 2014 ve 2015 takviminde değişiklik yapmayacağını açıklayan Lenovo, Motorola’nın Google ile birlikte geliştirdiği modelleri üretimine devam edecek.

 Motorola Phablet

Xplay adını alması beklenen telefonun, Sony’nin devasa ekranlı Xperia Z Ultra modeliyle rekabet etmesi bekleniyor. Google’ın satın almasından önce DROID modellerini üreten Motorola, yeni modeli Xplay’in yeni bir DROID modeli olacağı iddia edildi. Motorola’nın geçmişinde büyük ekranlı telefon üretimleri bulunmuyor. Firmanın 2010’da piyasa sürdüğü 4.3 inçlik DROID X ve 3.7inçlik DROID modellerin ardından 6.3 inç gibi devasa boyuta geçmesi risk olarak algılanıyor. Ancak Lenovo’nun 2014 ve 2015 takvimine müdahale etmeyeceği açıklaması akıllara Xplay’in Google desteğiyle üreteceğini getiriyor. Motorola’nın yeni telefonu Xplay ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. 

LG L70’in Satış Fiyatı Belli Oldu