Moto Z3 Play’in tasarımı net bir şekilde görüldü

Moto Z3 Play

Bu hafta resmen tanıtılacak Moto Z3 Play’in yeni görüntüleri sızdırıldı. Bu görüntülerde telefonun tasarımı net bir şekilde görülüyor.

Bildiğiniz gibi Motorola çok yakında Moto Z serisinden yeni bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde resmen tanıtılacak Moto Z3 Play daha önce sızdırılan görüntülerle ortaya çıkmıştı. Bugün Z3 Play’in yeni görüntüleri sızdırıldı. Bu yeni görüntüler sayesinde telefonun tasarımı açıkça net bir şekilde görüldü. Bu yeni görüntülerle birlikte telefonun uyumlu olacağı Moto Mod modellerinden ikisi de görüldü.

Moto Z3 Play, 6 Haziran’da resmen tanıtılacak

Z3 Play’in bu yeni görüntülerde, ekran çerçevesinin alt kısmında bulunan Motorola markası, cam arka panel, çift arka kamera ve telefonun sol tarafında bulunan yeni tuş dikkat çeken detaylar oluyor. Telefonun sağ tarafında bulunan güç tuşunda parmak izi sensörü bulunacağı bir süredir biliniyor. Ancak sol taraftaki tuşun işlevi şimdilik belirsizliğini koruyor.

Diğer görüntülerde ise telefon için hazırlanan iki yeni Moto Mod görülüyor. Bu Mod’lardan biri daha iyi bir ses sistemi için iş görürken, diğer projeksiyon olarak işlev görüyor.

Son olarak telefonun microSD hafıza kartı girişini gösteren görüntüler, Motorola’nın yeni telefonunda microSD hafıza kartı desteğine yer vereceği yönündeki iddialı doğruluyor.

Lenovo Z5’in yeni görüntüleri sızdırıldı