Moto Z3 Play net bir şekilde görüldü!

Moto Z3 Play

Bildiğiniz gibi Motorola çok yakında orta segment Moto Z serisinden yeni bir model çıkarmaya hazırlanıyor. Moto Z3 Play adını taşıyan telefon henüz resmi olarak tanıtılmadı ama son dönemde gelen sızıntılarla merak edilen birçok detay ortaya çıktı.

Kısa bir süre önce sızdırılan çizimler ile karşımıza çıkan telefon, bu kez canlı olarak görüldü. Bu sayede telefonun tasarımı net bir şekilde görülmüş oldu.

Moto Z3 Play’in Haziran ayında tanıtılması bekleniyor

Moto Z3 Play 1

Sızdırılan bu ilk canlı görüntüler, daha önce gelen söylenti ve sızıntıların büyük kısmını doğruluyor. Telefonun ön ve arka yüzünde parmak izi sensörü bulunmuyor. Bu da telefondaki parmak izi sensörünün daha önce iddia edildiği gibi telefonun yan tarafında olacağını doğruluyor.

Sensörün telefonun sol yanında veya sağ yanındaki güç tuşunun içinde olması bekleniyor. Sızdırılan bu yeni görüntüler telefonun XT1929 model numarasıyla çıkacağını doğrularken, Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle satışa çıkacağını gösterdi.

Moto Z3 Play 3

Moto Z serisinin 18:9 oranında ekrana sahip ilk modeli olacak Z3 Play, 6 inç ekrana sahip. Snapdragon 636 yonga setiyle çalışan telefon; 4 GB RAM + 32 GB depolama alanı ve 6 GB RAM + 64 GB depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. Telefonun batarya kapasitesi ise 3000 mAh olacak.

Moto Z3 Play 2

Telefonun çıkış tarihi ve fiyatı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak daha önce gelen söylentiler telefonun haziran ayında resmen tanıtılacağına işaret ediyor.

Samsung Galaxy A6 ve A6+’nın tüm detayları sızdı!