Galaxy A9 Star performans testinde görüldü

Galaxy A9 Star

Yarın düzenlenecek etkinlikle resmen tanıtılacak Samsung Galaxy A9 Star, çıkışına saatler kala Geekbench performans testinde görüldü.

Bildiğiniz gibi Samsung yarın düzenleyeceği etkinlikle Galaxy A serisinin yeni üyelerini resmen tanıtacak. Etkinlikte tanıtılacak yeni telefonlardan biri de Galaxy A9 Star olacak. Daha önce çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan A9 Star, bu kez de Geekbench performans testinde görüldü.

Galaxy A9 Star yarın resmen tanıtılacak

Geekbench tarafından paylaşılan bilgiler, telefon hakkında daha önce ortaya çıkan bir çok detayı doğruladı. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun Snadragon 660 yonga seti kullanacağı ve 4 GB RAM’e sahip olacağı büyük ölçüde kesinleşti.

Galaxy A9 Star

Ayrıca Geekbench tarafından paylaşılan bilgilerle birlikte telefonun satışa sunulacağı işletim sistemi de belli oldu. Samsung’un yeni telefonunu Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle satışa sunacağı görülüyor.

Galaxy A9 Star

A9 Star tasarım olarak Galaxy S9+’ı oldukça andırıyor. Ancak Galaxy S9+’ın cam arka panelinin yerini A9 Star’da metal arka panel alıyor. Ayrıca A9 Star’ın ekranı da daha büyük olacak. Telefonda çentiksiz 6.28 inç ekran bulunuyor.

Lenovo K5 Note, A5 ve Watch X tanıtıldı