Moto X+1’in Fotoğrafları Twitter’dan Sızdı

motorola moto x lineup

Motorola’nın yeni gözdesi Moto X+1’ın basın fotoğrafları Twitter üzerinden sızdırıldı. 

Motorola’nın bir sonraki amiral gemisi modeli Moto X+1’ın basın fotoğrafları Twitter üzerinden sızdırıldı. Fotoğrafı sızdıran Twitter hesabı ise alışık olduğumuz üzere @evleaks olarak karşımıza çıkıyor. Sızan fotoğraflardaki en dikkat çekici nokta ise cihazlarda Verizon markasının görülmesi. Bu durumdan da sızan fotoğraflar öncesinde herhangi bir haber yoktu.

 

gsmarena_001

 

Moto X+1’in sızan fotoğraflarından anlaşıldığı üzere cihazın iki farklı tasarıma sahip modeli olacak. Bunlardan bir tanesi düz siyah renge sahip olan model, diğer cihazın ön yüzeyi beyaz arka yüzeyi ise ahşap görünümüne sahip. Bunun yanı sıra cihazda bazı kabartmalı yüzeyler ile karşılaşmamızda muhtemel. Motorola’nın şuandaki gözdesi Moto X’te olduğu gibi Moto X+1’da da bazı kabartmalı yüzeylere rastlanabilir.

Moto X+1’ın sızan fotoğrafında da görüldüğü üzere cihazın arka yüzeyinde yer alan kamera oldukça ilgi çekici bir duruşa sahip. Kameranın her iki yanında yer alan LED flaşlarda pek alışık olmadığımız şekilde konumlandırılmış. Moto X+1’ın kamera sensörünün iki yanında bulunan bu küçük flaşlar diğer flaşlara oranla ne derece başarılı olacak bunu ancak deneyimlemelerin ardından söyleyebiliriz.

Moto X+1’ın 4 Eylül’de piyasaya sunulması bekleniyor. Cihazın sızan bazı teknik özellikleri ise şöyle;  Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 2 GB RAM, 5.2 inç 1080p çözünürlükte ekran.

LG Electronics Ödüllere Doymuyor