Moto X+1’in Fotoğrafı Sızdı

Moto X Wood Back VS Green Black Back

Motorola’nın yeni gözdesi Moto X+1’ın tanıtılmasına sayılı günler kala cihazın yeni iki fotoğrafı sızdı. 

Motorola Moto X+1’in son olarak sızan iki fotoğrafı tasarım anlamında merak edilenleri gün yüzüne çıkardı. Cihazın sızan son iki fotoğtafı Moto X+1’ın ön ve arka yüzeylerinin açıkça görülmesini sağlıyor. Cihazın ön yüzeyinde ekranın hemen alt tarafın bir hoparlör yer alıyor tıpkı Moto E’de olduğu gibi. Ekranın üst tarafında bulunan boşluğun ikinci hoparlör mü yoksa kulaklık mı olduğu ise henüz bilinmiyor.

 

gsmarena_001 (1)

 

Öte yandan cihazın ön yüzeyinin dört köşesinde sensörler bulunuyor. Bu sensörlerin Amazon’un Fire Phone’unda olduğu gibi konumlandırılmış olmasına rağmen ne işe yaradıkları tam anlamıyla bilinmiyor.

Cihazın arka tarafına baktığımızda ise ilk olarak göze Motorola logosuyla aynı büyüklüğe sahip olan bir kamera çarpıyor. Bunun yanı sıra Motorola logosunun aynı zamanda güç düğmesi olduğu da söyleniyor. Karanlık ortamlarda çekim yapabilmeyi kolaylaştıracak flaş ise halka şeklinde kameranın etrafına büyük bir ustalıkla yerleştirilmiş. Dikkatli bakılmadığınız takdirde cihazda flaş yok zannedebilirsiniz.

Sızan fotoğraflarda Moto X+1’ın arka yüzeyinin ahşap, geri kalan bölgelerin ise alüminyum kaplama olduğunu görüyoruz. Cihazın arka kapak kaplamasıyla ilgili olarak gelen bir diğer habere göre ise cihazın arka yüzey kaplaması kullanıcıya özel olacak. Kullanıcılar cihazlarını alırken arka yüzeyin deri, kot, ahşap, plastik ve karbon fiber olmasını tercih edebilecekler.

Motorola’nın yeni amiral gemisini tüm hatlarıyla görmek için beklememiz gereken süre ise yalnızca 3 gün.

Asus Zenfone 5 İnceleme