Motorola Moto X+1’de 3D Ekran Olabilir

motorola

Motorola Moto X+1’in heyecan verici özellikleri sızdı.

Motorola’nın Moto X+1’i en çok beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Durum böyle olunca cihaz hakkında ortaya çıkan her haber teknoloji severleri heyecanlandırmaya yetiyor. Cihaz Eylül’ayında görücüye çıkacak olmasına rağmen şimdiden sızıntı haberler geliyor. Moto X+1 hakkında şimdiye kadar sızan haberler bir yana, son sızıntı bizleri oldukça heyecanlandırdı.

 

gsmarena_001

 

Güvenilir bir kaynaktan gelen sızıntı haber Moto X+1’ın diğer cihazlardan ayrılacağı özelliklerini gözler önüne seriyor. Bu sızıntı sayesinde cihaz hakkında daha net bir fikre sahip olabileceğiz.

Gelen son sızıntı habere göre Moto X+1 akıllı telefon piyasasında daha önce hiç görülmeyen optik zoom özelliğine sahip olacakmış. Motorola’nın gözdesi bu özelliği ile piyasada adından ciddi anlamda söz ettireceğe benziyor. Bir diğer heyecan verici özellik ise 3D ekran özelliğinin cihazda bulunacağı iddia ediliyor. Bu özellik daha önce akıllı telefon piyasasındaki bazı cihazlarda da görülmüştü. Ancak aynı özelliğin böylesine iddialı bir cihazda yer alacak olması şimdiden heyecanı ikiye katlamış durumda.

Cihazın sahip olacağı 3D ekranın yanı sıra ne kadar kullanışlı olacağı da bir diğer merak konusu olarak karşımıza çıkıyor. Sonuçta bir akıllı telefonun teknik özellikleri kadar ne kadar kullanışlı olduğu da tüketiciler için büyük önem arz ediyor.

Motorola Moto X+1’in sızan son dikkat çekici özelliği ise temassız kontrol özelliği. Bu özelliğinde ses kontrolü ile sağlanacağı söyleniyor. Ancak bu özelliğin ne derecede başarılı ve kullanışlı olacağını ise cihazı deneyimledikten sonra görebileceğiz.

Kavisli Ekranlı Galaxy Gear Watch 3′a Geri Sayım Başladı!