Moto G5 için Android Oreo geliyor!

Moto G5 için Android Oreo

Motorola Moto G5 için Android Oreo güncellemesi geliyor. Geekbench’te görüntülenen Moto G5, Android Oreo güncellemesi ile yeni özellikler sahip olacak.

Android güncellemeleri her firma için bir kabus olmuştur. Google’ın son dönemde yapmış olduğu hamleler sayesinde daha hızlı yayınlanan Android güncellemelerine, bugün bir yenisi daha ekleniyor. Motorola‘nın orta segment Android telefonu Moto G5 için Android Oreo güncellemesi bugün Geekbench’te ortaya çıktı.

Moto G5 için Android Oreo geliyor!

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 450 yonga seti ve 3 GB RAM‘den alan Moto G5, Geekbench testinde güncel yazılımı ile ortaya çıktı. Geekbench‘in tek çekirdek bölümünden 674 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 1910 puan alan Moto G5, yazılım olarak Android Oreo kullanıyor.

Motorola, Oreo güncellemesini geç sunmasını çok güzel bir şekilde telafi edecek gibi görünüyor. Çünkü Moto G5 için sunulacak olan güncelleme Android 8.0 Oreo değil en güncel Android sürümü olan Android 8.1 Oreo olacak.

OnePlus 6 için Android P Beta çıktı!

Android P sürümünü alması henüz beklenmeyen Moto G5’in, önümüzdeki aylarda Android 8.1 Oreo güncellemesini alması bekleniyor.

Moto G5 için Android Oreo

Android 8.1 Oreo güncellemesi sayesinde Moto G5, en güncel Android API’larını destekleyecek. Ayrıca telefona Android Oreo ile sunulan yenilikler de eklenecek. Bakalım Moto G5, bu güncellemeden sonra hız konusunda bir artış sunacak mı?