LG G5 için Android Oreo geliyor!

LG G5 için Android Oreo

LG G5 sahiplerinin merakla beklediği güncellemede nihayet son düzlüğe girildi. LG G5 için Android Oreo güncellemesinin çok yakında dağıtıma sunulacağı açıklandı. İşte konuyla ilgili detaylar!

Güncelleme konsunda pek parlak bir geçmişe sahip olmayan LG, Android Oreo sürümünün duyurulmasının ardından, bu güncellemeyi üst segment modellerine vereceğini açıklamıştı. Aralarında LG G5’in de yer aldığı Android Oreo güncelleme dalgasında maalesef ki işler yolunda gitmemişti.

LG G5 için Android Oreo geliyor!

Bugün ise LG G5 için Android Oreo güncellemesi tekrardan gündeme geldi. Güney Koreli teknoloji devinin ülkesinde sattığı F700K, F700L ve F700S kod isimli LG G5 modellerinde Android Oreo sürümünün varlığı resmen doğrulandı. Android Oreo güncellemesini hazır halde bekleten LG’nin, testleri tamamladıktan sonra güncellemeyi indirime sunması bekleniyor.

LG G5 için Android Oreo

LG G5 modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesinin henüz ne zaman sunulacağı bilinmiyor. Ancak tahminler yaz ayları bitmeden LG G5’in de Android Oreo ile tanışacağı yönünde. Android P sürümünün Eylül ayında yayınlanacağını düşünürsek, LG’nin güncelleme konusunda ne kadar kötü bir performans sergilediğini görebilirsiniz.

LineageOS 15.1 ile Android 8.1 diğer cihazlara da geldi!

Umarız LG rakipleri karşısında başarılı olabilmek için donanımın yanında yazılımsal olarak da desteğini hızlı bir şekilde vermeye başlar.