Moto G45 5G’nin Özellikleri Belli Oldu

Moto G45 5G

21 Ağustos’ta piyasaya sürülecek olan Moto G45 5G’nin satış sayfası çıkışına günler kala yayına alındı; Telefonun teknik özellikleri netlik kazandı.

Yılın ilk yarısında daha çok Edge serisiyle adından söz ettiren Motorola, son dönemde ise farklı serilere yöneldi. Bir yandan Motorola S50’nin çıkışına hazırlanan şirket, diğer yandan Moto G serisine de yeni bir model eklemeyi planlıyor. Hatırlarsanız daha birkaç gün önce Moto G35’e dair ilk detaylar ortaya çıkmıştı. Moto G35’in Geekbench performans testinde görülmesinden sadece iki gün sonra bu kez de Moto G45 5G yüzünü gösterdi.

Moto G serisinin bu yeni üyesini 21 Ağustos’ta Hindistan’da piyasaya sürecek olan Motorola, telefonun özelliklerini paylaşmak için lansman tarihini beklemedi. Flipkart’ta telefonun satış sayfasının açılması, Moto G45 5G’nin özelliklerinin, resmi olarak tanıtılmadan netlik kazanmasını sağladı.

moto g45 5g

Moto G45 5G, 6.5 inçlik bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerinde Gorilla Glass 3 kaplama bulunuyor. Telefon, Snapdragon 6s Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Şarj hızı ise şimdilik netlik kazanmış değil. Telefonun işletim sistemi, tahmin edeceğiniz üzere Android 14.

Kamera tarafına geldiğimizde bizi çift arka kamera karşılıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksel. Yardımcı lensin özellikleri paylaşılmamış olsa da onun 2 megapiksellik bir derinlik sensörü olacağı düşünülüyor. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel olacak.

Flipkart’ta yer alan bilgiler telefonun yaklaşık 180 dolarlık bir fiyatla raflardaki yerini alacağını gösteriyor.

Samsung Katlanabilir Telefon Alanında Geriye Düşüyor