Motorola Moto X4’ün Özellikleri Ortaya Çıktı

141043 phones feature motorola moto x4 release date specs and everything you need to know image1 ztjoyd05wv

Motorola’nın yeni orta seviye telefonu bir kez daha benchmark testinde görüldü. Fakat önceden ortaya çıkan bilgiler bu kez yalanlanıyor.

Motorola’nın halen üzerinde çalıştığı Moto X4 GFXBench testinin ardından Geekbench testinde ortaya çıktı. Daha önce çıkan özellikleriyle beğenilen cihazın bu kez ortaya çıkan spesifikasyonlara göre telefon daha güçlü. X4, GFXBench testiyle ilk kez açıkça boy göstermişti ve teste göre Snapdragon 630 işlemcisini ve Adreno 508 GPU’sunu kullanıyordu.

Motorola Moto X4'ün Özellikleri Ortaya Çıktı

Bu kez Snapdragon 660’tan bahsediliyor

İkinci kez net şekilde özellikleri sızdırılan cihazın önceki sızıntıdan farklı olarak 2.2 GHz’lik 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 660 kullandığını görüyoruz. Bu ikilemin yaşanma nedeni kesin olarak bilinmiyor ancak; ya testlerden birisi hatalı, ya da şirket iki farklı model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Motorola XT1789 kod adını taşıyan cihaz ayrıca 3GB bellek ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle de dikkat çekiyor. 5.2 inçlik Full HD ekran, 12 MP arka, 16 MP ön kamera ise testte gözükmeyen ancak yer alması muhtemel özellikler arasında.

Aldığı puan da göz dolduruyor

Ayrıca Motorola X4’ün Geekbench’ten aldığı; tek çekirdekte 824 ve çok çekirdekte 3886’lık puanı, performansı güçlü bir cihazın bizleri beklediğini gösteriyor. Cihazın çıkış tarihi ve fiyatı şu an için kestirilebilmiş değil.

Çin’de Huawei rüzgarı devam ediyor