Motorola Moto Edge 40 Pro özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Motorola Edge X30

Akıllı telefon kullanıcılarının merakla bekledikleri Motorola Moto Edge 40 Pro’nun özellikleri sızmaya devam ediyor.

Motorola Moto Edge 40 Pro özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Son zamanlarda satışa sunduğu yeni akıllı telefon modelleriyle eskiye dönüş sinyalleri veren Motorola için, Lenovo bünyesine geçtikten sonra küllerinden doğdu diyebiliriz. Geçtiğimiz yılı son derece verimli geçiren Çin merkezli teknoloji devi bu yılda da yükselişini sürdürmek istiyor. Amiral gemisi kategorisindeki rekabete Moto Edge 40 Pro modeliyle katılmak isteyen Motorola, yeni üst segment modelini MWC 2023’de tanıtmaya hazırlanıyor.

Motorola Edge 40 Pro

Bu cihaza ilişkin sızdırılan son bilgilere baktığımız zaman, telefonun karşımıza 6,67 inç büyüklüğünde Full HD Plus çözünürlükte çıkacağını görüyoruz. 165Hz gibi son derece ciddi bir ekran yenileme hızıyla karşımıza çıkacak olan telefon ekranı OLED panel ile desteklenecek.

Motorola Edge 30 Fusion 2

Motorola Moto Edge 40 Pro özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacağı belirtilen Motorola Moto Edge 40 Pro, işlemci kümesini 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ile destekleyecek. Telefonun arka yüzeyine baktığımız zaman burada bizleri 50MP + 50MP + 12MP’den oluşan üçlü bir kamera kurulumu karşılarken, ön yüzeyde ise 60MP’lik tek bir selfie kamerası bulunacak.

Moto Edge 30 Ultra

Elektriksel gücünü 4.600mAh’lık bataryasından alması beklenen telefonun aynı zamanda 125W gibi son derece iddialı bir hızlı şarj teknolojisine ev sahipliği yapacağını belirtelim. Üstelik 15W kablosuz hızı şarj özelliği de cabası. Bakalım Motorola’nın yeni amiral gemisi nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olacak?

Audi activesphere : Artırılmış gerçeklikle yeni bir dünya