Uygun fiyatlı Moto E5 Play Android Go Edition duyuruldu

MotoE5

Moto E5’ten bile daha uygun fiyatlı Moto E5 Play resmen duyuruldu. Motorola’nın yeni telefonu Android’in hafif versiyonu Android Oreo Go’dan gücünü alıyor.

Daha büyük ve daha ucuz; Moto E5 Play

Mayıs ayında duyurulan giriş seviyesi Moto E5‘e kardeş geliyor. 150 euro’luk telefonun Android Oreo Go’lu kardeşi, daha düşük seviyede özelliklere rağmen daha büyük ekrana sahip. Ayrıca abisinin aksine standart Oreo yerine Go Edition’ın kullanılması, cihazı bir adım daha ileriye taşıyor. Oreo Go, bildiğiniz gibi düşük düzeyli telefonların daha stabil çalışabilmesi için tasarlanmış “hafif” bir sürüm.

E5 Play‘in özelliklerine baktığımızda gerçekten çok mütevazı detaylarla karşılaşıyoruz. Buna rağmen ön kamera flaşı ve 18:9’luk ekran oranı gibi ince detaylar unutulmayarak cihaza eklenmiş. Buna göre akıllı telefonda; 5.84 inç 480×854 çözünürlüklü ekran, Snapdragon 425 yongaseti, 1 GB RAM, 2100 mAh batarya, 16 GB artırılabilir depolama, parmak izi okuyucu ve 8 MP arka; 5 MP ön kamera (her ikisi de flaşlı) bulunmakta. Cihaz, 109 euro‘luk fiyat etiketiyle abisinden 40 euro daha ucuz.

Samsung Galaxy Tab A2’nin yeni görselleri ortaya çıktı