Çift kameralı Motorola One sızdı!

Motorola One

Çift arka kamerası ve cam arka yüzeyi ile dikkat çeken Motorola One sızdı. Motorola, Motorola One modeli ile gözünü üst segmente dikecek gibi görünüyor. İşte Motorola One özellikleri!

Android telefon pazarına hızlı bir giriş yapan Motorola, son dönemde çıkarttığı telefonlar ile rakiplerinin gerisinde kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde One Power adında yeni çift kameralı telefonunu duyuran Motorola, şimdi de One modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün gelen bilgiler Motorola One’ın da çift kameralı olacağı yönünde.

Motorola One nasıl olacak?

2 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen One, One Power modeline göre daha premium malzemeye sahip olacak. Arka yüzeyi iPhone X ve Galaxy S9‘da olduğu gibi cam yüzey olacak olan One, çift kamera kurulumu ile adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Motorola’nın yeni Android Go modeli görüldü

Tasarımsal açıdan One Power modelinin neredeyse aynısı olacak olan One, donanımı ile amiral gemisi modelleri maalesef ki zorlayamayacak. Özellikleri ile orta-üst segment arası bir telefon olması beklenen Moto One, firmanın uygun fiyatlı telefonlar modelleri arasında yer alacak.

Motorola One

Android One programı kapsamında üretilecek olan One, Android güncellemelerini direkt olarak alması ile rakiplerine fark atabilir. Kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkması beklenen bu One modeli, bakalım Motorola’nın yüzünü güldürebilecek mi?

Motorola’nın amiral gemisi konusunda 2018’i de boş geçeceği düşünülüyor. Umarız Motorola, ilerleyen yıllarda karşımıza üst segment bir model ile çıkar.