Jason Vorhees Mortal Kombat X’e Ne Zaman Gelecek?

mk 2

Daha önce 13. Cuma karakteri Jason Vorhees’in Mortal Kombat X’te yer alacağını sizlere duyurmuştuk.

NetherRealm stüdyolarının yaptığı açıklamaya göre 5 Mayıs’ta Jason Vorhees; Mortal Kombat X’teki yerini kapacak. Jason Vorhees karakteri öncelikli olarak Kombat Pack sahiplerine, 1 hafta sonrada paket sahibi olmayanlar için satışa sunulacak.

Kombat Pack fiyatı ise 29.99 dolar olarak belirlenmiş.Tremor, Tanya ve Predator’den sonra Jason Voorhees’te Mortal Kombat savaş meydanlarına kendini atmış olacak.

Bilgisayarlar ve oyun konsolları için yapılan sürümleriyle kısa süre önce piyasaya hızlı bir giriş yapan Mortal Kombat X oyunu, geçen zamanlarda iOS sürümüyle de Apple kullanıcılarıyla buluşmuştu.

mk-2

Efsane oyunun son olarak Android tabanlı mobil cihazlar için çıkartılan sürümü de Play Store üzerinde yayınlanarak indirilmeye başlanmıştı; lakin Mortal Kombat X; henüz Türkiye’deki Android kullanıcıları için etkin olmamıştı.

Bu nedenle cep telefonlarına indirilemiyor; fakat kısa zaman sonra oyunun Türkiye’deki kullanıcılara da açılması bekleniyor.

Mortal Kombat, çıkardığı yeni sürümü olan Mortal Kombat X ile Android tabanlı cihazlarla buluşmaya başladı. Şu anda Türkiye kullanıcılarına henüz açılmayan uygulamanın kısa zaman sonra Türkiye’de de indirilebilir hale gelmesi bekleniyor.

WD My Passport Wireless Video İnceleme