Mortal Kombat 11 ücretsiz oluyor!

mortal kombat 11

NetherRealm Studios ve Warner Bros. Interactive işbirliğiyle geliştirilen dövüş oyunu Mortal Kombat 11 önümüzdeki hafta sonuna özel ücretsiz olacak. İşte konu hakkındaki detaylar.

Dövüş oyunu denildiğinde genel olarak akla 3 seri geliyor. Tekken, Street Fighter ve Mortal Kombat. NetherRealm Studios’un elinde tekrardan hayat bulan Mortal Kombat, hayli geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Oyundaki ilerleyişin sinematik bir şekilde oyun severlere sunulması genel anlamda olumlu eleştiriler almıştı.

23 Nisan’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanan Mortal Kombat 11 dinamikleri, oynanışı ve atmosferi ile oyun severlerden geçer not almayı başarmıştı.

Yapımcı stüdyodan yapılan açıklamada MK11’in önümüzdeki hafta sonu boyunca ücretsiz olacağı belirtildi. Oyun severler ücretsiz sürümde hikaye modunun ilk 2 bölümünü oynayabilecekler. Ayrıca sınırsız olarak 1v1 dövüşlerine katılabilecekler. Oyunu hafta sonunda ücretsiz olarak deneyimleyecek olan kullanıcılar Kombat Pack içeriğindeki karakterlere de erişim imkanı kazanacak.

mortal kombat 11

Oyun 11 – 14 Ekim tarihleri arasında da yüzde 40 indirimle satılacak. Eğer oyunu satın alırsanız kaydettiğiniz ilerleme tam sürüme de aktarılacak.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın