Mortal Kombat X Android’e Taşındı

Mortal Kombat X Yeniliklere Öncelik Verecek

Geçtiğimiz ay piyasaya sürülen ve oyunseverler tarafından beğeniyle karşılanan Mortal Kombat X, nihayet Android kullanıcılarının beğenisine de sunuldu.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı dövüş serileri arasında yer alan Mortal Kombat serisinin merakla beklenen yeni üyesi Mortal Kombat X, geçtiğimiz ay piyasaya sürüldü ve kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılanarak serinin en başarılı oyunları arasına girmeyi başardı. Hem konsollar hem de mobil cihazlar için hazırlanan Mortal Kombat X, henüz konsol ve PC’lere bile gelmeden önce iOS kullanıcılarının beğenisine sunulmuş olsa da Android kullanıcılarının bir süre daha beklemesi gerekti.

Mortal_Kombat_X

Mortal Kombat X‘in yayımcı firması olan Warner Bros’un geçtiğimiz ay yayınladığı açıklamayla oyunun Android versiyonunun çok yakında yayınlanacağını duyurması, oyunun Nisan ayı içerisinde Android’e taşınacağını düşündürmüş olsa da beklenen olmadı. Ancak yeni Mortal Kombat oyununu merakla bekleyen oyunseverlerin pek de uzun süre beklemesi gerekmedi ve son yılların en başarılı dövüş oyunları arasında gösterilen Mortal Kombat X, nihayet dün Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Bunun yanı sıra oyunu tüm platformlarda sorunsuz hale getirmek için sıkı bir çalışma yürüttüklerini belirten NetherRealm Studios yöneticisi Ed Boon, Android ve iOS versiyonlarını daha iyi hale getirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

LG G4 Kullanıcılardan Beklenen İlgiyi Görmedi