Android L’in Tam İsmi Yarın Açıklanabilir

Android Lin Tam İsmi Yarın Açıklanabilir

Google’ın Haziran ayında resmi olarak duyurduğu yeni işletim sistemi Anroid L’nin piyasaya sürüleceği tam isminin yarın belli olması bekleniyor.

Popüler mobil işletim Android için çok yakında yeni bir sürüm yayınlamaya hazırlanan internet devi Google, şimdilik Android L adıyla anılan bu yeni versiyonu 25 Haziran’da resmi olarak duyurmuş ve bu versiyonun beta sürümünü bazı Nexus kullanıcıları için yayınlamıştı. Android’in daha önceki sürümlerinde Cupcake, Donut, Froyo ve Kit Kat gibi tatlı isimlerini kullanan Google’ın yeni işletim sistemi için de benzer bir isim kullanması bekleniyor.

Android-L

Şimdilik Android L olarak anılan bu yeni işletim sisteminin hangi tatlının adını taşıyacağı henüz Google tarafından açıklanmamış olsa da, daha önce konuyla ilgili ortaya çıkan söylentilerde yeni versiyonun Androild Lolipop adını taşıyabileceği iddia edilmişti. Tüm bu söylentiler Google’dan cevap bulmamış olsa da, yeni Android sürümünün merak edilen adı yarın belli olacak gibi görünüyor. Mevcut Android sürümlerinin temsil eden heykellerin yer aldığı alanda başlatılan çalışma ve bu çalışmaları izah eden ilanlar, yarın bu alana yeni Android sürümünün de heykelinin ekleneceğini gösterdi.

Sony Xperia E3 Resmi Olarak Tanıtıldı