Mortal Kombat X’te Konsollara Özel Karakter Olmayacak

Mortal Kombat Xe Dair Detaylar

Mortal Kombat X’teki karakterler hakkında konuşan NetherRealm Studios yöneticisi, daha önce olduğu gibi konsollara özel karakterlerin olmayacağını açıkladı.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı dövüş serilerinden birini yeni nesil konsollara taşıyacak olan Mortal Kombat X için meraklı bekleyiş sürerken, oyun hakkında yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Yeni Mortal Kombat hakkında ortaya çıkan bu yeni detayların başında ise oyunda hangi karakterlerin yer alacağıyla ilgili bilgiler geliyor.

Mortal_Kombat_X

Son günlerde ortaya çıkan haberlerde NetherRealm Studios’un konsollara özel karakterler hazırladığı ve 2011 yılında piyasaya sürülen Mortal Kombat’ta olduğu gibi bazı konsolların özel karakterlere sahip olacağı iddia edildi. Ancak bu konuya Twitter üzerinden yayınladığı açıklamayla açıklık getiren NetherRealm Studios yöneticisi Sean Himmerick, Mortal Kombat X’te konsola özel karakter olmayacağını duyurdu.

Himmerick’in bu açıklaması, Mortal Kombat X‘te bir önceki oyunda olduğu gibi God of War’un Kratos karakteriyle oynamak isteyen PlayStation sahiplerini hayal kırıklığına uğrattı. PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4’e yönelik olarak hazırlanan Mortal Kombat X, 14 Nisan’da satışa sunulacak.

Lenovo Vibe Shot Hakkında İlk Detaylar Sızdırıldı