The Texas Chain Saw Massacre söylentileri yalan oldu

Sumo Nottingham tarafından geliştirilen The Texas Chain Saw Massacre’de tek kişilik oyuncu modunun olabileceğine dair bir takım söylentiler vardı. Hatta oyunculardan bazıları çevrimdışı modun olması gerektiğini savunuyordu. Fakat üzücü haber geldi.

Ünlü korku filmi serisi The Texas Chain Saw Massacre‘nin oyunu önümüzdeki ay çıkmaya hazırlanıyor. Friday the 13th: The Game ile benzerlikler olan yapımda, bir tarafta katil aile diğer tarafta ise aileden kaçmaya çalışan kurbanlar yer alıyor. Oyunda tek kişilik oynanış modunun olabileceğine dair bir takım iddialar vardı. Çevrimdışı mod ve bot desteğinin olmasını isteyen kullanıcılar bulunuyordu. Ancak böyle bir şey olmayacak.

The Texas Chain Saw Massacre’in dağıtımcısı Gun Interactive yaptığı açıklamada, çevrimdışı modun ve botların olmayacağını belirtti. Şirket, “Oyunda botların olmasını istemedik. Friday the 13th: The Game’in geliştirme aşamasında botlar hakkında çok şey öğrendik. Oyunlardaki botların iyi olması gerekir, fakat bu durum zaman alıcı ve zor. Botlara yer vermek geliştirme aşamasını uzatacak ve oyunun özelliklerini önemli derecede azaltacaktı. Kullanıcı deneyiminin etkilenmesini istemedik. Bizim odak noktamız tamamen PvP. The Texas Chain Saw Massacre’in evrenine özgü en iyi PvP deneyimini yaratmaktan yana olduk” dedi.

The Texas Chain Saw Massacre

Oyunun çıkışında bot desteği ve çevrimdışı mod yer almasa da, ileride olmayacağı anlamına gelmiyor. Gun Interactive’in diğer oyunu Friday the 13th: The Game de botlar olmadan piyasaya sürüldü. Oyuna daha sonra güncellemeyle botlar etklendi. Şirketin açıklamasına da baktığımızda, geliştirme aşamasının uzatmak istemediğini görüyoruz. Gelecekte güncellemeyle çevrimdışı modu ve bot desteğinin gelmesi şaşırtıcı olmaz.

The Texas Chain Saw Massacre, 18 Ağustos’ta PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S platformlarında satışa çıkacak. Oyun ilk günden Game Pass’teki yerini alacak. Gun Interactive, oyunun PS5 ve Xbox Series X’te 30/60 FPS sunan performans ve kalite modlarına sahip olacağını da doğruladı.

Çocukların kimlik bilgilerini çalıp para aklıyorlar